De studio in

Torrevieja

Studio La Mata

Vanaf €40 per nacht

Prachtige studio gelegen in het rustige resort La Mata, een paar kilometer van Torrevieja. De studio van 35 m² heeft een tweepersoonsbed en is volledig uitgerust, ideaal voor koppels. Het zwembad en de tuin met vele palmbomen zorgen voor verkoeling op een warme dag. Het strand ligt op 850 meter afstand en de Dialprix supermarkt op 250 meter. Het strand, restaurants en winkels zijn op loopafstand. Park Aromatico ligt op 50 meter en de bushalte op 500 meter. Ontspan en kom tot rust in deze vredige verblijfplaats.

Deze studio bevindt zich in La Mata, op slechts 800 meter van een chique, breed strand. Het biedt een buitenzwembad dat het hele jaar door open is, gratis Wi-Fi, een Smart TV, koelkast, magnetron, wasmachine, airconditioning en gratis beveiligde parkeerplaatsen. Je hebt je eigen sleutels voor het zwembad en de parkeergarage. De keuken is uitstekend uitgerust met alles wat je nodig hebt. Er is een supermarkt op 3 minuten lopen en het chique strand is op 10 minuten loopafstand.

De prijzen zijn exclusief €250 borgsom, hiervan krijgt u een link om te voldoen. deze word direct na uw verblijf teruggeboekt.

Geniet van de beste ervaring

Genieten in Spanje betekent het beste van beide werelden ervaren: het bruisende stadsleven en de ontspanning van het strand. In Torrevieja kom je volledig tot rust aan de prachtige zandstranden, zoals Playa del Cura, terwijl je geniet van de zon en het heldere water van de Middellandse Zee. Na een dag vol zonnestralen kun je flaneren door de levendige stad, vol gezellige restaurants, winkels en bars. Of je nu kiest voor een dag relaxen aan het strand of het verkennen van de sfeervolle straatjes, Torrevieja biedt de perfecte balans voor een onvergetelijk verblijf in Spanje.

Contact Remy, ik help u graag!

Remy en Elena | Reel Apartments

Rembrandtlaan 25-1, 7606 GH, Nederland | Tel: 06-39328138 | Email: reelapartment@gmail.com

© 2024 Created by buzmedia internet solutions

× How can I help you?