Het appartement in

Torrevieja

Appartement in Torrevieja

Vanaf €75 per nacht

Welkom in ons prachtige rookvrije appartement op 4 minuten lopen van het beste strand van Torrevieja – Playa del Cura! Daarnaast ligt het direct aan het mooie centrum van Torrevieja.

Dit comfortabele appartement is ideaal voor koppels en gezinnen die op zoek zijn naar een strandvakantie in het zonnige zuiden van Spanje. Fantastische locatie met toegang tot de natuurlijke zwembaden van Torrevieja. Er zijn volop restaurants, bars en winkels in de buurt, dus je zult je nooit vervelen.

De ruimte – 2 slaapkamers, 1 badkamer, 1 woonkamer met keuken. Ons onlangs gerenoveerde appartement beschikt over een ruime woonkamer met airconditioning, een 55″ smart TV, snel Wi-Fi, een comfortabele nieuwe bank die kan worden omgebouwd tot bed, een eethoek met een tafel voor 4 personen. De keuken is volledig uitgerust: koelkast, wasmachine, elektrische kookplaat, elektrische oven, magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat, servies en diverse keukenapparaten.

Er zijn ook 2 gezellige slaapkamers, 1 met een comfortabel tweepersoonsbed en 1 met een comfortabele uitschuifbare bedbank voor 2 personen. Beide slaapkamers hebben nieuwe matrassen.

Moderne badkamer met douche, toiletpapier, handdoeken, slippers en badjassen. Voor het strand zijn er 2 fijne strandstoelen, een parasol, strandlakens en een koelbox. Voor boodschappen is er een handige boodschappenkar in het appartement aanwezig. Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping in een gebouw met een lift.

De prijzen zijn exclusief €250 borgsom, hiervan krijgt u een link om te voldoen. deze word direct na uw verblijf teruggeboekt.

Geniet van de beste ervaring

Genieten in Spanje betekent het beste van beide werelden ervaren: het bruisende stadsleven en de ontspanning van het strand. In Torrevieja kom je volledig tot rust aan de prachtige zandstranden, zoals Playa del Cura, terwijl je geniet van de zon en het heldere water van de Middellandse Zee. Na een dag vol zonnestralen kun je flaneren door de levendige stad, vol gezellige restaurants, winkels en bars. Of je nu kiest voor een dag relaxen aan het strand of het verkennen van de sfeervolle straatjes, Torrevieja biedt de perfecte balans voor een onvergetelijk verblijf in Spanje.

Contact Remy, ik help u graag!

Remy en Elena | Reel Apartments

Rembrandtlaan 25-1, 7606 GH, Nederland | Tel: 06-39328138 | Email: reelapartment@gmail.com

© 2024 Created by buzmedia internet solutions

× How can I help you?